Promocions

ES MOLL DES TRENC

El seu somni fet realitat. Existeix un lloc en el qual la remor de la mar l’acompanya, en el que romanen unes aigües clares en el que fou un concorregut moll, un lloc en el qual pot sentir una suau brisa, en el que la calma domina amb la seva presència.

Existeix un lloc anomenat Es Moll des Trenc, la porta al paradís. A la Colònia de Sant Jordi podrà gaudir de platges, també hi trobarà vestigis prehistòrics, salines del segle IV aC mercats amb productes típics, festes i els millors serveis turístics per a gaudir d’una estada inoblidable.

 

CAS CATALÀ

Elegit com a lloc per a retirar-se per destacats personatges des dels anys 50, Cas Català Nou s’apodera de l’ànima de tots aquells que el coneixen. Deixi’s atrapar per la brisa de la mar, hipnotitzar-se per la posta de sol i abraçar per la seva frondosa vegetació, deixi’s acollir per un entorn perfecte.

Provi les millors delícies culinàries a la vorera de la mar, gràcies a la proximitat de la platja d’Illetes, gaudeixi d’una passejada pel prestigiós Port de Portals o practiqui el llegendari esport escocès al Bendinat Golf Club. Aquests són uns dels pocs plaers dels quals podrà gaudir a Cas Català Nou.

 

CENTRE COMERCIAL SON MOIX

Situat a La Vileta, el Centre Comercial Son Moix és un punt neuràlgic de la zona on trobarà tota classe de serveis.  Des del prestigiós Schwaiger, dues vegades estel Michelin, les tartes de Daniel Beinetti o el Supercor.  No passi pena per l’aparcament, en trobarà tant d’interior com d’exterior.  Passi a visitar-nos!