Beläget i det magnifika Medelhavet, med ett unikt klimat, ligger ön Mallorca. De mångfaldiga landskapen, dess fritidsbåtshamnar, idrottsanläggningar, dess hotell infrastruktur och dess miljö förser den med en speciell charm.

Ett paradis med oändliga stränder, kristallklart vatten, häpnadsväckande berg, varierad gastronomi och underbara människor, perfekt kombination som har placerat Mallorca i toppen av de största turistmålen i Spanien.

Våra kunder är det första; därför är vårt ändamål att erbjuda bästa bekvämlighet och komfort inom den mest behagliga miljön och med den bästa prestandan, som gör din inversion till en framtidsinvestering.

Vi kombinerar vår erfarenhet inom sektorn med de mest moderna koncepterna för att skapa alldeles anpassade bostäder och adapterade till behoven av var och en av våra kunder.

GRUP VIAL:s erfarenhet, stödd av de mer än sex generationer som har dirigerat den här bolagsgruppen från Mallorca, försäkrar dig toppkvalité och exklusivitet i vår service.

Grup Vial erbjuder sina kunder den perfekta dosen av modernitet och erfarenhet i var och en av dess entreprenader och byggningar.

Hyllad för resultaten av deras projekt och med en hög prestige Grup Vial blir det säkra alternativet i alla framtida åtaganden.

Back to top